Onze werkwijze

Kevin Laenen staat een deskundige aanpak centraal. Met onze ervaring en expertise staan wij in voor het ontwerp, de coördinatie en realisatie van uw totaalproject. Wij begeleiden u naar de beste kwaliteit volgens uw verwachting en binnen uw budget. Of het nu gaat over uw woonkamer, keuken, badkamer of het volledige pand, wij vinden de gepaste oplossing en realiseren uw droominterieur op maat. Wij nemen u graag mee doorheen onze stapsgewijze aanpak.

Kevin Laenen Interieurarchitect

Let's meet!

U droomt van een interieur dat volledig afgestemd is op uw persoonlijkheid, budget en wensen? Een perfecte harmonie tussen esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid?

Kom ons al uw wensen toelichten tijdens een persoonlijk gesprek. Samen bespreken we de verschillende criteria van uw droominterieur bij een heerlijke tas koffie... of heeft u liever thee?

Voorontwerp.

Het voorontwerp: de eerste visuele ontmoeting tussen u en uw nieuw interieur.

Op basis van uw wensen creëren wij fotorealistische 3D visuals van uw interieur. Hiermee krijgt u een eerste glimp van uw woning en krijgt u een duidelijk idee van de look and feel.

Kleuradvies

Concept Design.

Wij bieden u een ruime keuze tussen materialen, stoffen en meubilair. Gedurende de fase Concept Design maakt u kennis met ons uitgebreid aanbod: elektriciteits-, pleister-, vloer- en schilderwerken, sanitair en meubilair (op maat).

Afhankelijk van het type van uw project voorzien wij u bovendien van een gedetailleerd dossier met de nodige documentatie.

Interieurarchitect

Coördinatie en realisatie.

Het startsein van de realisatie van uw droominterieur wordt gegeven.

Samen met onze ervaren partners zorgen wij voor het eindresultaat dat u voor ogen heeft. Wij coördineren het volledige proces met één werfleider als aanspreekpunt. Door onze expertise op vlak van renovatie nemen wij al uw renovatiestress weg en kan u in alle vertrouwen op ons rekenen.

Op zoek naar een interieurarchitect met nét dat tikkeltje meer?

Contacteer ons